1.12.2023

Spar tid og penger med dette regnskapsprogrammet

Å være litt god på syv ulike programmer, eller skikkelig god på ett? For oss i Randi er det et enkelt valg. Et godt tilrettelagt regnskapsprogram kan spare deg for både tid og penger. Vi bruker 24SevenOffice, Nordens ledende programvare for å virksomhetstyring. Dette regnskapsprogrammet i kombinasjon med våre regnskapsførere gir deg en enklere arbeidshverdag.

Det er en jungel av ulike regnskapsprogrammer der ute. I motsetning til andre regnskapsbyråer, velger vi å utelukkende jobbe med 24SevenOffice. Hva vil dette si for deg? For deg som har behov for hjelp til regnskapet, vil dette bety en enklere arbeidshverdag hvor du sparer både tid og penger.

Som Randi-kunde får du tilgang til Nordens ledende regnskapssystem 24SevenOffice inkludert i fastprisen. Les mer om vår fastpris her. 

Vi skreddersyr regnskapsprogrammet etter dine ønsker

I en verden hvor tid er penger, sparer du mye på at regnskapsføreren din er så effektiv som mulig – også når regnskapsføreren har fastpris.

– Andre regnskapsførere jobber kanskje i flere forskjellige programmer, og må derfor kunne litt av alt. Da får de naturlig nok lite dybdekunnskap. Vi har heller valgt å fokusere på å bli skikkelig gode i 24SevenOffice, slik at vi raskt kan hjelpe deg med alt fra MVA-bilag til kjøring av lønn, og jobber mest mulig effektivt på dine vegne, forklarer Lisa Karlsen, regnskapsfører i Randi.

Etter mange års erfaring med regnskapsprogram, har vi “knekt koden”. Vi setter opp en tilrettelagt versjon av programmet som passer de aller fleste. På denne måten trenger du bare å forholde seg til de funksjonene du har faktisk har bruk for. Vårt regnskapsprogram er intuitivt og tidsbesparende.

- Skulle du derimot ha bruk for flere funksjoner enn standardutvalget, tilrettelegger vi det for deg. Regnskapsprogrammet er inkludert i fastprisen vår, slik at vi kan garantere at prisen blir uendret gjennom året. I tillegg får du gratis support, både fra oss og 24SevenOffice, smiler hun. 

Slik sparer du tid ved hjelp av regnskapsprogrammet

Mange regnskapsbyrå jobber i programmer du som kunde aldri får se. Det kan være frustrerende å ikke vite hva regnskapsføreren holder på med, og heller ikke alltid hva du blir fakturert for på slutten av måneden. 

Lisa har et konkret råd til deg som vil få mer ut av regnskapsprogrammet ditt: 

- Du kan velge å kun forholde deg til det vi har satt opp til deg: Banklisten, fakturamodellen og dashboardet ditt. Eller, hvis du er interessert, kan du ta ut rapporter, se hva som er betalt, hva som var avstemt og ikke, hva som er bokført, og mye mer, forklarer hun. 

Et annet råd til å få mest ut av programmet, er å tenke på hvordan du kan effektivisere oppgaver som du selv står for, som å legge inn kjøp du har gjort. I Randi har vi stor tro på at AI (kunstig intelligens) kan være med på å effektivisere regnskapsoppgaver. I regnskapsprogrammet får du bilagsmottak med AI, som gjør at vi får forslag til hvilke kontoer vi skal sette bilag på.

– I begynnelsen er ikke AI-en særlig «smart», men etter et par føringer vil den komme med supre forslag. Med tiden trenger man kun å trykke «godkjent» for å bokføre leverandørfakturaer som kommer inn i mottaket. Har du mange bilag kan det spare deg for verdifull tid, forklarer Lisa. 

Til en fast pris får du
Tjeneste
Spørsmål & Hjelp
MVA
Årsergnskap,
aksjonærregisteroppgave & skatt
Lønn - uansett antall ansatte
Bokføring - uansett antall bilag
Ingen oppstartsgebyr
Regnskapsystem
Randi
Typisk regnskapsbyrå
Randi gir deg én komplett pakke fra 3000,-/md 🎉
Pakken inkluderer
Bokføring
Randi bokfører alle dine bilag, uansett antall
Skatt & MVA
Randi er god til å rapportere riktig og innen tiden
Lønn
0, 5, 10 eller flere ansatte? Randi tar seg av lønn
Årsoppgjør
Randi liker å lage ditt årsoppgjør og årsregnskap
Spørsmål & Hjelp
Randi hjelper deg med spørsmål om ditt daglige regnskap
Regnskapssystem
Randi bruker 24SevenOffice sitt enkle og skybaserte regnskapssystem

Relevante artikler

January 4, 2022
Hva er regnskap?
January 2, 2022
Hvordan sørge for bedre likviditet?
January 3, 2022
Regnskapsfrister du må huske på gjennom året - for enkeltmannsforetak og AS