regnskapsfører

Når vi sier fastpris, så mener vi fastpris.

Hos Randi får du alt du trenger fra en regnskapsfører til en fast, god pris. All hjelp til daglig regnskap er inkludert, og du betaler samme beløp hver måned.

“...Teamet hos Randi er virkelig kompetent, vennlig og tålmodig. De er alltid klare til å hjelpe, svarer super-raskt og de er veldig grundige 🏆”
Teamet hos Randi er virkelig kompetent, vennlig og tålmodig. De er alltid klare til å hjelpe, svarer super-raskt og de er veldig grundige. Vi kan trygt anbefale Randi 🏆
Taalveien
Teamet hos Randi er virkelig kompetent, vennlig og tålmodig. De er alltid klare til å hjelpe, svarer super-raskt og de er veldig grundige. Vi kan trygt anbefale Randi 🏆
Taalveien
Teamet hos Randi er virkelig kompetent, vennlig og tålmodig. De er alltid klare til å hjelpe, svarer super-raskt og de er veldig grundige. Vi kan trygt anbefale Randi 🏆
Taalveien
Teamet hos Randi er virkelig kompetent, vennlig og tålmodig. De er alltid klare til å hjelpe, svarer super-raskt og de er veldig grundige. Vi kan trygt anbefale Randi 🏆
Taalveien
Teamet hos Randi er virkelig kompetent, vennlig og tålmodig. De er alltid klare til å hjelpe, svarer super-raskt og de er veldig grundige. Vi kan trygt anbefale Randi 🏆
Taalveien
Teamet hos Randi er virkelig kompetent, vennlig og tålmodig. De er alltid klare til å hjelpe, svarer super-raskt og de er veldig grundige. Vi kan trygt anbefale Randi 🏆
Taalveien
SAMMENLIGNING

Fast, god pris.
Ingen ekstra timeføring.

Med Randi er det slutt på uforståelige priser som endrer seg fra måned til måned. Alt er inkludert og det kommer aldri overraskende regninger. Månedspris fra kun 3000kr pr måned.

ANSATTE

Er det virkelig Randi som fører regnskapet?

Nei, det er selvsagt ikke det.

Vi bruker en kombinasjon av de flinkeste regnskapsførerne og de beste systemene for å gjøre jobben for deg. Dette sparer oss for mye tid og gjør at vi kan tilby høyeste kvalitet til en 100% forutsigbar pris.

Dyktige mennesker
Hos Randi jobber kun topp kvalifiserte regnskapsførere.
Kraftig teknologi
Vi bruker bransjens ledende systemer og teknologi.
Solide prosesser
Gode rutiner og prosesser er nøkkelen til effektivitet.
SUPERKAMPANJE

Randi slår ut håret:
Hun gir deg nå første måned helt gratis

Randi er så sikker på at du vil bli fornøyd at hun er villig til å jobbe gratis en hel måned uten forpliktelser. Ta kontakt med Randi for å komme i gang i dag!

Få én måned gratis
Ingen forpliktelser
Ingen liten skrift
SAMMENLIGNING

Hva er forskjellen mellom Randi og andre byrå?

Mange regnskapsførere gir ofte en fast pris, men gjennom året kommer det likevel uventede ekstraregninger på grunn av skjulte kostnader eller fordi regnskapsføreren bruker lengre tid enn forventet. Dessverre er det ofte du som kunde som må betale for dette.

Hos Randi får du derfor alle tjenester inkludert i prisen. Dermed kan vi garantere at prisen forblir uendret gjennom året, uavhengig av om det oppstår overraskelser underveis eller at dine prosesser tar lengre tid.

Til en fast pris får du
Tjeneste
Spørsmål & Hjelp
MVA-rapportering
Årsregnskap,
aksjonærregisteroppgave & skatt
Lønn
Bokføring
Ingen oppstartsgebyr
Regnskapsystem
Randi
Typisk regnskapsbyrå
Utgifter til regnskapssystem er også inkludert i prisen 🎉
KOM I GANG

Mange tror det er tungvint å bytte regnskapsfører.
Det er helt feil.

Vi har nemlig gjort det superenkelt å bytte til Randi. Du kan prøve tjenesten uten forpliktelser og det koster ingenting å komme i gang.

Gratis oppstart
Ingen bindingstid
Null risiko

Spørsmål og svar om Randi

Hva er egentlig Randi?
Randi er et autorisert regnskapsbyrå som gir alle kundene sine 100% fastpris.
Hva innebærer en komplett pakke på regnskapsføring?
Komplett pakke betyr at alt skal være inkludert. Det kommer ikke regninger på systemkostnader, for å svare på en e-post, kvalitetssikring av regnskapet eller utførelse av hvitvaskingsskjema. Ingen skjulte kostnader.
Er det oppsigelsestid?
Nei – du kan si opp på dagen.
Hvilket system bruker dere?
24SevenOffice. Nordens ledende regnskapssystem.
Får jeg en egen regnskapsfører jeg kan prate med?
Ja, det gjør du. Alle e-poster du sender, sendes til hei@randi.no og det er din regnskapsfører som svarer deg :)
Hvor holder dere til?
Vi holder til i Parkveien 12, Oslo, men vi er et digitalt byrå og møter deg på digitale flater.
Hvordan får jeg tak i regnskapsføreren min? 
Send en epost til hei@randi.no. Vi svarer på dagen eller innen 24 timer. Haster det skriver du i emnefeltet HASTER.
Hvordan kan jeg møte regnskapsføreren min?
Send inn en mail til oss om du ønsker et digitalt møte.
Får jeg opplæring når jeg begynner med Randi?
Ja, vi gir deg opplæring i hvordan fakturere, godkjenne lønn og utbetalinger og hvordan ta ut rapporter. Det er bare å spørre så hjelper Randi deg. Det følger også med gratis support fra 24SevenOffice som hjelper deg hurtig og effektivt ved spørsmål til regnskapssystemet.
Når kan jeg forvente at regnskapet er ajour?
Regnskapet er minimum ajour ved hver momstermin.
Hvordan foregår en onboardingsprosess?
1. Aksepter pris ved å besvare pristilbudseposten med AKSEPTERER.
2. Fyll ut onboardingsskjema. Link til skjema får du på e-post.
3. Signer avtale, fullmakt og bankintegrasjon. Du får link i e-posten og veiledning på hvordan.
4. Motta intro til rutiner og 24SevenOffice på e-post.

 Randi ønsker å gjøre mest mulig for deg og setter opp systemer og overfører data fra regnskapssystemet du bytter fra. Dersom vi har spørsmål til dette tar vi kontakt med deg underveis😊
Koster det noe å bytte over til dere?
Nei, Randi setter systemer opp og får deg i gang kostnadsfritt.
Hva betyr egentlig 100% fastpris?
Ingen skjulte kostnader og kun en faktura i mnd. Skulle du ønske en tjeneste som er utenfor fastprisen, får du fastpris på dette også.
Hva om jeg har spørsmål, blir det dyrere da?
Alle spørsmål tilknyttet daglig regnskap er inkl. i fastprisen. Har du spørsmål som ikke handler om regnskapet ditt, gir vi beskjed om at dette ikke er inkl. Vil du likevel ha Randis veiledning vil vi bli enig om en fastpris på forhånd, slik at vi du får det Randi har lovet – fastpris og forutsigbarhet.
Jeg har nesten ingen bilag, hva er minsteprisen?
Minsteprisen er kr. 3000,-. Vi har noen gode deals dersom du hverken har momsrapportering eller lønnskjøring, og minimalt med bilag. Deretter er det også en egen pris for holdingselskap med eneste formål å eie aksjer i eget selskap. Ta kontakt med oss for å høre om dette.
Er det smartere å bytte regnskapsfører ved årsslutt?
Nei, det er like lett for Randi å ta over et regnskap i begynnelsen av et år som det er midt i. Vi benytter en ny momstermin som dato for når vi overtar regnskapsansvar fra.
Hvordan får jeg data som er lagret i det regnskapssystemet jeg bruker nå, over til Randi sitt system? 
Har du ført regnskapet selv hjelper Randi deg med å ta ut riktig data og importerer dette i 24SevenOffice. Har du regnskapsfører fra før spør vi vedkommende om de kan sende oss riktig informasjon og vi importerer dette.
Det står at Randi skal be tidligere regnskapsfører om uttalelse, hvorfor det?
Alle regnskapsbyrå er pliktig til å spørre tidligere regnskapsfører om en uttalelse for å avdekke om kunden har betalt regningene sine, prøvd å manipulere regnskapet eller har drevet med hvitvasking.
Hvordan får jeg oversikt regnskapet mitt, når Randi fører det?
Du har full tilgang til 24SevenOffice hvor du har et dashboard med oversikt over alt som har med regnskapet ditt å gjøre. Du kan også ta ut rapporter over alt som er bokført. Du bruker systemet til å holde oversikt over økonomien.
Hvordan vet jeg hvor mye moms, skatt og arbeidsgiveravgift jeg skal holde av?
Du vil alltid kunne se dette i ditt dashboard i 24SevenOffice.
Sender dere meg rapporter hver måned?
Randi sender deg ikke rapporter, de kan du enkelt hente ut dette selv når du har behov for det. Regnskapet er minimum ajour ved hver momstermin.
Hvordan sender jeg inn bilag?
Du mottar en bilagsadresse som, eks. xxx@randibilg.no, som du videresender alle epost med bilag til. EHF skrus på slik at faktura fra leverandører som bruker EHF kommer automagisk inn. Kvitteringer du har for hånden tar du bilde av med appen til 24SevenOffice og sender inn.
Hvordan sender jeg inn reiseregninger?
Reiseregninger sendes inn ved hjelp av appen til 24SevenOffice.
Har dere en mobilapp til å ta bilde av regninger?
Ja, det har vi.
Trenger jeg å ta vare på bilagene mine?
Alle bilagene som du sender inn, blir lagret i 24SevenOffice. Når du ikke ønsker å bruke 24SevenOffice mer, kan du få eksportert ut alle bilagene eller velge å beholde din bruker.
Bruker dere EHF?
Randi bruker EHF. Har du EHF i det regnskapssystemet du benytter i dag, blir vi enig om en dato den blir skrudd av der og skrudd på i 24SevenOffice. Vi hjelper deg med dette!
Henter dere ut rapporter fra kasse, betalingsterminaler, NAV, Altinn etc.?
Randi henter ikke ut rapporter fra tredjepartssystemer, men kverner tallene fra rapporter som du sender inn.
Hvordan får jeg overført data fra min kasse til regnskapssystemet? Trenger jeg en integrasjon?
Det er ikke nødvendig med en integrasjon. Det aller beste er om du sender over en kasserapport hver måned med status over totalt salg og hvor mye salg det har vært på de ulike momskontoene. Dette gjør susen!
Hva slags rapporter skal jeg sende inn?
Alt salg som ikke faktureres fra 24SevenOffice, men som registreres i et annet system trenger Randi rapport på. Deretter trenger Randi også rapporter fra betalingsløsningene som er benyttet. Bankutskrifter trenger vi ikke da vi integrerer banken til regnskapssystemet ved oppstart.
Kan jeg integrere nettbutikken min?
Ja, det kan du. Det finnes noen nettbutikker som er så enkle å integrere at du kan gjøre det selv. Det kan også hende at du må få hjelp av en tredjepartsleverandør som tar mellom kr. 5000 – 15 000,- for å gjøre det. Det kan være smart å sette opp en integrasjon dersom du benytter lagermodulen til 24SevenOffice. Dersom du ikke gjør det kan det være bedre om du kun sender inn en månedsrapport fra kassa i nettbutikken.
Kan dere se over at regnskapet som jeg har ført selv, er ok?
Randi fører kun regnskap på fastpris. Å se over et regnskap kan ta veldig lang tid, og ofte lengre tid enn å føre regnskapet på nytt. Dersom du er usikker på om det er gjort riktig, kan vi begynne regnskapsabonnementet tilbake i tid. 
Mener du at det ikke er nødvendig kan vi anbefale deg en ekstern regnskapskonsulent som kan hjelpe deg med ajourføringen. Du kan parallelt med ajourføringen tilbake i tid, få ført ditt løpende regnskap hos Randi.
Fakturerer dere for meg?
Nei, du må fakturere dine kunder selv.
Følger det med et system jeg kan fakturere fra?
Ja, du kan fakturere din kunder fra 24SevenOffice.
Kan jeg fakturere til utlandet?
Ja, det kan du gjennom 24SevenOffice.
Jeg fakturerer fra et bransjesystem, kan jeg fortsette å bruke det?
Ja, det kan du. Får å gi oss regnskapsmessig informasjon om kunder og hva de har blitt fakturert, tar du ut en rapport/fakturajournal fra fakturasystemet hver måned og sender inn til hei@randi.no. Vi veileder deg ved behov.
Hvordan ser jeg om mine kunder har betalt eller ikke?
Du kan ta ut en rapport som viser hvilke kunder som ikke har betalt. De som har betalt vil få 💰 ved seg.
Hva gjør jeg med kunder som ikke betaler?
Kunder som ikke betaler, burde få en purring. Det kan du sende manuelt fra 24SevenOffice eller bruke den automatiske purremodulen som også følger med.
Kan jeg legge ved vedlegg på faktura / ordren?
Ja, det er mulig.
Kan jeg gi deg tilgang til banken, så kan dere betale mine regninger?
Randi ønsker ikke tilgang til din bank. Men vi setter opp en bankintegrasjon med regnskapssystemet og legger dine regninger opp til betaling. Det eneste du trenger å gjøre er å gå inn i 24SevenOffice, på nett eller app, godkjenne det som ligger til betaling og betalingen går rett gjennom nettbanken din uten at du trenger å ettergodkjenne der.
Kan jeg fortsette å bokføre når jeg bruker Randi?
Nei, vi ønsker å ha full kontroll på bokføringen for å unngå at det blir feil som må rettes opp i.
Er det en regnskapsfører som ser gjennom alle bilagene mine?
Ja, det er det. Det sitter en regnskapsfører som bokfører alle bilagene dine og som får hjelp av AI til å gjøre det mer effektivt.
Betaler dere ut lønn?
Ja, det gjør Randi og det er selvfølgelig inkl. i fastprisen. Send inn lønnsgrunnlaget 5 dager før lønnen skal være på konto, godkjenne lønnslippene og utbetalingen dagen før lønningsdag, og riktig lønn er på riktig konto til riktig tid.
Hvordan sender jeg inn lønnsgrunnlaget?
Send til hei@randi.no
Hvor lang tid i forveien må jeg sende inn lønnsgrunnlaget?
5 dager før.
Kan mine ansatte føre inn timer på mobil?
Ja, det er flere muligheter her. Ta kontakt med oss for å høre om disse.
Har dere en løsning for å vedlikeholde varelager?
Ja, 24SevenOffice har en lagermodul du kan benytte. Kostnaden ved bruk av denne er inkl. i fastprisen.
Kan jeg integrere nettbutikk min med varelageret?
Ja, det kan du. Det finnes noen nettbutikker som er så enkle å integrere at du kan gjøre det selv. Det kan også hende at du må få hjelp av en tredjepartsleverandør som tar mellom kr. 5000 – 15 000,- for å gjøre det. Det kan være smart å sette opp en integrasjon dersom du benytter lagermodulen til 24SevenOffice. Ta kontakt med oss så veileder vi deg.
Jeg trenger hjelp til å føre SkatteFunn prosjektregnskap, hjelper dere meg med det?
Prosjektregnskap til SkatteFunn skal føres separat i Excel og signeres av din revisor.
Kan dere hjelpe meg å stifte et AS?
Vi kan gi deg noen råd om hvordan du kan gjøre det enkelt og effektivt, men selve registreringen gjør du selv.
Jeg skal konvertere mitt ENK til AS, hjelper dere meg med det? 
Vi kan sette deg i kontakt med en revisor som kan hjelpe deg med dette. Ta kontakt med oss så kan vi gi deg noen råd på veien.
Hva skjer om Finanstilsynet ber om innsyn i regnskapet? Hva skal jeg gjøre da?
Da gir du beskjed til Randi, så tar vi hånd om det så lenge det handler om regnskapet innenfor vårt regnskapsområde.
Når er årsoppgjøret ferdig?
Årsoppgjøret er ferdig en gang i løpet av de første seks månedene etter årsslutt.
Jeg må betale moms til utlandet, hjelper dere meg med et også?
Randi sender ikke inn momsskjema til andre land enn Norge. Du kan ta ut en rapport fra regnskapssystemet for hva som skal rapporteres inn til et annet land. Deretter sender du dette inn selv eller ved hjelp av en momskonsulent fra det landet det gjelder.
Om Randi
Hva er egentlig Randi?
Randi er et autorisert regnskapsbyrå som gir alle kundene sine 100% fastpris.
Hva innebærer en komplett pakke på regnskapsføring?
Komplett pakke betyr at alt skal være inkludert. Det kommer ikke regninger på systemkostnader, for å svare på en e-post, kvalitetssikring av regnskapet eller utførelse av hvitvaskingsskjema. Ingen skjulte kostnader.
Er det oppsigelsestid?
Nei – du kan si opp på dagen.
Hvilket system bruker dere?
24SevenOffice. Nordens ledende regnskapssystem.
Får jeg en egen regnskapsfører jeg kan prate med?
Ja, det gjør du. Alle e-poster du sender, sendes til hei@randi.no og det er din regnskapsfører som svarer deg :)
Hvor holder dere til?
Vi holder til i Parkveien 12, Oslo, men vi er et digitalt byrå og møter deg på digitale flater.
Hvordan får jeg tak i regnskapsføreren min? 
Send en epost til hei@randi.no. Vi svarer på dagen eller innen 24 timer. Haster det skriver du i emnefeltet HASTER.
Hvordan kan jeg møte regnskapsføreren min?
Send inn en mail til oss om du ønsker et digitalt møte.
Får jeg opplæring når jeg begynner med Randi?
Ja, vi gir deg opplæring i hvordan fakturere, godkjenne lønn og utbetalinger og hvordan ta ut rapporter. Det er bare å spørre så hjelper Randi deg. Det følger også med gratis support fra 24SevenOffice som hjelper deg hurtig og effektivt ved spørsmål til regnskapssystemet.
Når kan jeg forvente at regnskapet er ajour?
Regnskapet er minimum ajour ved hver momstermin.
Hvordan foregår en onboardingsprosess?
1. Aksepter pris ved å besvare pristilbudseposten med AKSEPTERER.
2. Fyll ut onboardingsskjema. Link til skjema får du på e-post.
3. Signer avtale, fullmakt og bankintegrasjon. Du får link i e-posten og veiledning på hvordan.
4. Motta intro til rutiner og 24SevenOffice på e-post.

 Randi ønsker å gjøre mest mulig for deg og setter opp systemer og overfører data fra regnskapssystemet du bytter fra. Dersom vi har spørsmål til dette tar vi kontakt med deg underveis😊
Fastpris
Koster det noe å bytte over til dere?
Nei, Randi setter systemer opp og får deg i gang kostnadsfritt.
Hva betyr egentlig 100% fastpris?
Ingen skjulte kostnader og kun en faktura i mnd. Skulle du ønske en tjeneste som er utenfor fastprisen, får du fastpris på dette også.
Hva om jeg har spørsmål, blir det dyrere da?
Alle spørsmål tilknyttet daglig regnskap er inkl. i fastprisen. Har du spørsmål som ikke handler om regnskapet ditt, gir vi beskjed om at dette ikke er inkl. Vil du likevel ha Randis veiledning vil vi bli enig om en fastpris på forhånd, slik at vi du får det Randi har lovet – fastpris og forutsigbarhet.
Jeg har nesten ingen bilag, hva er minsteprisen?
Minsteprisen er kr. 3000,-. Vi har noen gode deals dersom du hverken har momsrapportering eller lønnskjøring, og minimalt med bilag. Deretter er det også en egen pris for holdingselskap med eneste formål å eie aksjer i eget selskap. Ta kontakt med oss for å høre om dette.
Bytte av regnskapsfører
Er det smartere å bytte regnskapsfører ved årsslutt?
Nei, det er like lett for Randi å ta over et regnskap i begynnelsen av et år som det er midt i. Vi benytter en ny momstermin som dato for når vi overtar regnskapsansvar fra.
Hvordan får jeg data som er lagret i det regnskapssystemet jeg bruker nå, over til Randi sitt system? 
Har du ført regnskapet selv hjelper Randi deg med å ta ut riktig data og importerer dette i 24SevenOffice. Har du regnskapsfører fra før spør vi vedkommende om de kan sende oss riktig informasjon og vi importerer dette.
Det står at Randi skal be tidligere regnskapsfører om uttalelse, hvorfor det?
Alle regnskapsbyrå er pliktig til å spørre tidligere regnskapsfører om en uttalelse for å avdekke om kunden har betalt regningene sine, prøvd å manipulere regnskapet eller har drevet med hvitvasking.
Oversikt
Hvordan får jeg oversikt regnskapet mitt, når Randi fører det?
Du har full tilgang til 24SevenOffice hvor du har et dashboard med oversikt over alt som har med regnskapet ditt å gjøre. Du kan også ta ut rapporter over alt som er bokført. Du bruker systemet til å holde oversikt over økonomien.
Hvordan vet jeg hvor mye moms, skatt og arbeidsgiveravgift jeg skal holde av?
Du vil alltid kunne se dette i ditt dashboard i 24SevenOffice.
Sender dere meg rapporter hver måned?
Randi sender deg ikke rapporter, de kan du enkelt hente ut dette selv når du har behov for det. Regnskapet er minimum ajour ved hver momstermin.
Bilag
Hvordan sender jeg inn bilag?
Du mottar en bilagsadresse som, eks. xxx@randibilg.no, som du videresender alle epost med bilag til. EHF skrus på slik at faktura fra leverandører som bruker EHF kommer automagisk inn. Kvitteringer du har for hånden tar du bilde av med appen til 24SevenOffice og sender inn.
Hvordan sender jeg inn reiseregninger?
Reiseregninger sendes inn ved hjelp av appen til 24SevenOffice.
Har dere en mobilapp til å ta bilde av regninger?
Ja, det har vi.
Trenger jeg å ta vare på bilagene mine?
Alle bilagene som du sender inn, blir lagret i 24SevenOffice. Når du ikke ønsker å bruke 24SevenOffice mer, kan du få eksportert ut alle bilagene eller velge å beholde din bruker.
Bruker dere EHF?
Randi bruker EHF. Har du EHF i det regnskapssystemet du benytter i dag, blir vi enig om en dato den blir skrudd av der og skrudd på i 24SevenOffice. Vi hjelper deg med dette!
Rapporter til regnskap og integrasjoner
Henter dere ut rapporter fra kasse, betalingsterminaler, NAV, Altinn etc.?
Randi henter ikke ut rapporter fra tredjepartssystemer, men kverner tallene fra rapporter som du sender inn.
Hvordan får jeg overført data fra min kasse til regnskapssystemet? Trenger jeg en integrasjon?
Det er ikke nødvendig med en integrasjon. Det aller beste er om du sender over en kasserapport hver måned med status over totalt salg og hvor mye salg det har vært på de ulike momskontoene. Dette gjør susen!
Hva slags rapporter skal jeg sende inn?
Alt salg som ikke faktureres fra 24SevenOffice, men som registreres i et annet system trenger Randi rapport på. Deretter trenger Randi også rapporter fra betalingsløsningene som er benyttet. Bankutskrifter trenger vi ikke da vi integrerer banken til regnskapssystemet ved oppstart.
Kan jeg integrere nettbutikken min?
Ja, det kan du. Det finnes noen nettbutikker som er så enkle å integrere at du kan gjøre det selv. Det kan også hende at du må få hjelp av en tredjepartsleverandør som tar mellom kr. 5000 – 15 000,- for å gjøre det. Det kan være smart å sette opp en integrasjon dersom du benytter lagermodulen til 24SevenOffice. Dersom du ikke gjør det kan det være bedre om du kun sender inn en månedsrapport fra kassa i nettbutikken.
Ajourføring tilbake i tid
Kan dere se over at regnskapet som jeg har ført selv, er ok?
Randi fører kun regnskap på fastpris. Å se over et regnskap kan ta veldig lang tid, og ofte lengre tid enn å føre regnskapet på nytt. Dersom du er usikker på om det er gjort riktig, kan vi begynne regnskapsabonnementet tilbake i tid. 
Mener du at det ikke er nødvendig kan vi anbefale deg en ekstern regnskapskonsulent som kan hjelpe deg med ajourføringen. Du kan parallelt med ajourføringen tilbake i tid, få ført ditt løpende regnskap hos Randi.
Fakturering
Fakturerer dere for meg?
Nei, du må fakturere dine kunder selv.
Følger det med et system jeg kan fakturere fra?
Ja, du kan fakturere din kunder fra 24SevenOffice.
Kan jeg fakturere til utlandet?
Ja, det kan du gjennom 24SevenOffice.
Jeg fakturerer fra et bransjesystem, kan jeg fortsette å bruke det?
Ja, det kan du. Får å gi oss regnskapsmessig informasjon om kunder og hva de har blitt fakturert, tar du ut en rapport/fakturajournal fra fakturasystemet hver måned og sender inn til hei@randi.no. Vi veileder deg ved behov.
Hvordan ser jeg om mine kunder har betalt eller ikke?
Du kan ta ut en rapport som viser hvilke kunder som ikke har betalt. De som har betalt vil få 💰 ved seg.
Hva gjør jeg med kunder som ikke betaler?
Kunder som ikke betaler, burde få en purring. Det kan du sende manuelt fra 24SevenOffice eller bruke den automatiske purremodulen som også følger med.
Kan jeg legge ved vedlegg på faktura / ordren?
Ja, det er mulig.
Betaling og bank
Kan jeg gi deg tilgang til banken, så kan dere betale mine regninger?
Randi ønsker ikke tilgang til din bank. Men vi setter opp en bankintegrasjon med regnskapssystemet og legger dine regninger opp til betaling. Det eneste du trenger å gjøre er å gå inn i 24SevenOffice, på nett eller app, godkjenne det som ligger til betaling og betalingen går rett gjennom nettbanken din uten at du trenger å ettergodkjenne der.
Bokføring
Kan jeg fortsette å bokføre når jeg bruker Randi?
Nei, vi ønsker å ha full kontroll på bokføringen for å unngå at det blir feil som må rettes opp i.
Er det en regnskapsfører som ser gjennom alle bilagene mine?
Ja, det er det. Det sitter en regnskapsfører som bokfører alle bilagene dine og som får hjelp av AI til å gjøre det mer effektivt.
Lønn
Betaler dere ut lønn?
Ja, det gjør Randi og det er selvfølgelig inkl. i fastprisen. Send inn lønnsgrunnlaget 5 dager før lønnen skal være på konto, godkjenne lønnslippene og utbetalingen dagen før lønningsdag, og riktig lønn er på riktig konto til riktig tid.
Hvordan sender jeg inn lønnsgrunnlaget?
Send til hei@randi.no
Hvor lang tid i forveien må jeg sende inn lønnsgrunnlaget?
5 dager før.
Kan mine ansatte føre inn timer på mobil?
Ja, det er flere muligheter her. Ta kontakt med oss for å høre om disse.
Varelager
Har dere en løsning for å vedlikeholde varelager?
Ja, 24SevenOffice har en lagermodul du kan benytte. Kostnaden ved bruk av denne er inkl. i fastprisen.
Kan jeg integrere nettbutikk min med varelageret?
Ja, det kan du. Det finnes noen nettbutikker som er så enkle å integrere at du kan gjøre det selv. Det kan også hende at du må få hjelp av en tredjepartsleverandør som tar mellom kr. 5000 – 15 000,- for å gjøre det. Det kan være smart å sette opp en integrasjon dersom du benytter lagermodulen til 24SevenOffice. Ta kontakt med oss så veileder vi deg.
Annet
Jeg trenger hjelp til å føre SkatteFunn prosjektregnskap, hjelper dere meg med det?
Prosjektregnskap til SkatteFunn skal føres separat i Excel og signeres av din revisor.
Kan dere hjelpe meg å stifte et AS?
Vi kan gi deg noen råd om hvordan du kan gjøre det enkelt og effektivt, men selve registreringen gjør du selv.
Jeg skal konvertere mitt ENK til AS, hjelper dere meg med det? 
Vi kan sette deg i kontakt med en revisor som kan hjelpe deg med dette. Ta kontakt med oss så kan vi gi deg noen råd på veien.
Hva skjer om Finanstilsynet ber om innsyn i regnskapet? Hva skal jeg gjøre da?
Da gir du beskjed til Randi, så tar vi hånd om det så lenge det handler om regnskapet innenfor vårt regnskapsområde.
Når er årsoppgjøret ferdig?
Årsoppgjøret er ferdig en gang i løpet av de første seks månedene etter årsslutt.
Jeg må betale moms til utlandet, hjelper dere meg med et også?
Randi sender ikke inn momsskjema til andre land enn Norge. Du kan ta ut en rapport fra regnskapssystemet for hva som skal rapporteres inn til et annet land. Deretter sender du dette inn selv eller ved hjelp av en momskonsulent fra det landet det gjelder.